Spesielle løsninger

TEXAIR avtrekkskanaler er laget av luftgjennomtrengelige tekstiler og er tilgjengelige i en rektangulær versjon.
TEXAIR sirkulære avtrekkskanaler er designet for ventilasjons- og luftkondisjoneringssystemer, lufttransport, innenlandske og industrielle avtrekkssystemer, gassfjerning.
Tekstildefroster er laget for raskere avriming av fordamperne, samt justering av retning og hastighet på kaldluftstrømmen inne i rommet.
TEX-Heat & Cool er det perfekte luftfordelingssystemet, designet for optimal ytelse i både kjøle- og oppvarmingsmodus, uavhengig av temperaturområdet.
Transparente luftkanaler er laget av elastisk, slitesterkt og aggressivt mediebestandig materiale - polyuretan. I motsetning til PVC mister ikke dette materialet elastisitet ved temperaturer ned til -30 °C, og kan også laserskjæres, som andre TEXAIR-stoffer.
Dyser med justerbar luftstrøm er en del av høyhastighets luftfordelingssystem og brukes til ventilasjons- og oppvarmingsformål.
Tekstilperforerte Tex-Ceiling takdiffusorer er et innovativt produkt hvis hovedformål er å distribuere klimatisert luft på en komfortabel måte i kontorer og fasiliteter designet for offentlig bruk med undertak.
TEXAIRTube gir deg en måte å effektivt styre og kontrollere fordelingen av luftstrømmen over store områder.
Næringsmiddelindustrien stiller spesielt strenge krav til utstyret og materialene de bruker. Dette gjelder ikke bare materialene som er kontraktsfestet med produktene, men også hjelpesystemene som gjør det mulig for ventilasjonen å fortsette. Et av disse kravene er brennbarhetsgruppen.
Isolerte luftkanaler brukes hovedsakelig til overgangssegmenter der luft med en viss temperatur må tilføres utslippsområdet, med tanke på tap av varmeenergi langs hele luftkanalens lengde.
Hovedformålet med trykkregulatoren er å redusere det statiske trykket i stoffluftkanalen. Den består av et sylinderformet element produsert av stoff.