Metoder for montering av stoffluftkanaler

Eksempel på montering av stoffluftkanaler på en monosporet kabel

Monter kroker på veggen (1). Begynn deretter å montere stålkabelen (4). En spesiell klemme (3) er beregnet for å fullføre en endesløyfe og feste kabelen og spennebøylen (2), som vil bli brukt til å balansere spenningen i stålkabelen (4). Spennbøylen er i sin tur koblet til veggkroken (1).

Når stålkabelen er installert, går du videre til montering av kabelbåndene (5), som sørger for stålkabelens strengt horisontale posisjon. For tilførselskanaler er de installert med en interaksial avstand på 5 meter fra hverandre.

Tilkoblingsdelen av stoffluftkanalen (9) er festet til utløpsadapteren til installasjonen (11) og den er låst på plass med en spesiell stålbåndklemme (10).

Videre er forbindelsen festet (9) ved hjelp av en glidelås (8) til kanalen (7), og kanalen henges under stålkabelen (4) ved hjelp av en spesiell klips (6). Alle disse monteringsarbeidene skal gjentas til installasjonen av hele kanalen er fullført.

insta.jpg

Etter at monteringen er fullført, må du kontrollere før du starter systemet:

Integriteten og stabiliteten til veggkrokene (1) som er plassert på veggene og i taket.

Riktig kabelspenning (4).

Kontroller festingen av stålkabelen der kanalen kobles til utløpsadapteren til installasjonen (11).

At alle glidelåsene er lukket, og forbinder forskjellige segmenter av kanalen.

Før luft tilføres systemet, er det avgjørende å forsikre seg om at kanalen er helt spredt langs hele konstruksjonens lengde for å unngå pneumoperkusjon og eksplosjon av kanalen.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Dette kan interessere deg