Rund avtrekkskanal i tekstil TEX-RExhaust

TEXAIR sirkulære avtrekkskanaler er designet for ventilasjons- og klimaanlegg, lufttransport, innenlandske og industrielle avtrekkssystemer, gassfjerning.

Grunnlaget for eksosanlegget er en sylindrisk ramme laget av komposittmateriale, som gir stivheten til den romlige strukturen. Denne rammen utfører hovedfunksjonen – den tjener til å danne et solid fundament for det fremtidige produktet, gir og opprettholder den nødvendige kanaldiameteren. Dette sikrer den nødvendige luftstrømmen inne i eksoskanalen langs hele ruten.

Eksoskanaler installeres ved hjelp av universelle kleshengere som lar deg montere kanalene både på en skinne og på en kabel. Løsningen er en spesiell plastholder, som er festet med en tekstiloppheng direkte på kanalseksjonen. Utformingen av hengeren kan også tilpasses for høydejustering av opphenget.

  • En unik innovativ løsning for å redusere vekten av ventilasjonssystemene muliggjør en betydelig reduksjon av vegg-, tak- og takbelastning.
  • Hurtig avtakbart ytre stofflag muliggjør enkel rengjøring av kanalene, og forenkler også vedlikeholdsprosessen av ventilasjonssystemet.
  • Den runde formen på avtrekkskanalen, i motsetning til den rektangulære, gjør det mulig å oppnå en mer jevn luftstrømningshastighet over hele seksjonen.
  • Ulike fargeløsninger tilgjengelig, ved bruk av brannklassifiserte materialer, samt påføring av logoen på stoffet.