Sublimeringsmetode stoffutskrift

Sublimeringsmetoden for utskrift som TEXAIR Company bruker, gir en mulighet til å gjøre fasilitetene dine mer fargerike.

mer fargerike og skille seg ut mer. En luftkanal, som et interiørobjekt regelmessig i folks syn, kan være gjenstand for merkevarebygging. Plassert under taket vil det uunngåelig trekke oppmerksomhet til merkevaren din. Dette gjelder spesielt for kontorlokaler og kjøpesentre. Utskriftssublimeringsteknologi gir grunnlag for å bruke bilder av høy kvalitet. I mellomtiden er teknologien helt ufarlig og brukes til produksjon av klær og tekstiler.

Bildet påføres med en spesiell maling. Det overføres fra et spesialpapir under påvirkning av høy temperatur (opptil 190 grader Celsius) til tekstilet. Spesialfarger under påvirkning av temperaturen forvandles fra en hard tilstand til en gassform. Malingspartiklene siver dermed dypt inn i stoffets struktur. Resultatet er et vakkert, fargerikt bilde som ikke falmer, ikke sprekker og bevarer sitt opprinnelige utseende i lang tid.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Dette kan interessere deg