Teknisk service og garanti

Luftkanaler i tekstil er en av de beste teknologiske løsningene for luftventilasjon, klimaanlegg og oppvarming systemer.

Levetid og produsentens garantier

Levetiden til stoffluftkanalene avhenger direkte av typen stoff, bruksforhold, og i tilfelle produsentens krav overholdes, kan den strekke seg til over 15 år.

Å ha luftfiltre i ventilasjonssystemene er en nødvendig betingelse for garantien.

  • Produsenten gir 5 års garanti på materialene Tex-Sti, Tex-Stp og Tex-StiF.
  • Produsenten gir 2 års garanti på materialene Tex-Lti, Tex-Lti-RS, Tex-StAb, Tex-Fpu, Tex-Fsi.

Beslag- og festeelementene leveres med ett års garanti.

Produktsertifikater fungerer som dokument som bekrefter garantien.

«Stoffluftkanaler» tilsvarer regjeringens sanitære og epidemiologiske regler og normer. Produsenten garanterer at de etablerte parametrene i produktets driftsmodus og pålitelighetstall er gitt for å anta at kunden overholder de tekniske parametrene i løpet av hele produktets bruk.

I tilfelle det i løpet av garantiperioden oppdages produksjonsfeil på produktet eller deler av det på grunn av produsentens feil, vil sistnevnte være forpliktet til å eliminere feilene eller erstatte de mislykkede seksjonskomponentene innen den korteste tidsperioden som er teknisk mulig.

Vedlikehold av tekstilkanaler

Aggressive miljøer og hyppig vasking reduserer produktets levetid. Produsenten angir ingen spesielle krav til hvor ofte produktene skal vaskes, og overlater dette til organisasjonens skjønn og de tilsvarende forskriftene til institusjonen der produktet skal brukes. Vasking av tekstilkanaler kan utføres for hånd eller i vaskemaskin i samsvar med følgende anvisninger:

  • Vasking må utføres ved bruk av ikke spesielt sterke vaske- eller desinfiseringsverktøy ved en temperatur som ikke er høyere enn 45 °C i løpet av 15 minutter.
  • Tørking skal skje ved romtemperatur og bør ikke ta mer enn 3-4 timer, avhengig av stofftype.

Komplett pakke

Luftkanalpakken ved levering inkluderer:

  • Luftstrømutjevnere (kjegleformet nett ved inngangen for å spre luft);
  • Inngangsadaptere for tilkobling av tekstilkanaler;
  • Kabel- eller profilopphengsholdere (festet til kanalens overflate);
  • Nødvendige formede elementer;
  • Arbeidsdokumentasjonspakke (arbeidsutkast, spesifikasjon, monteringsskjema, produktsertifikat)

Emballasje

Pakking utføres i henhold til produksjonsbedriftens dokumentasjon og sikrer bevaring av luftkanalene under frakt i tildekkede kjøretøy av enhver type.

Pakking av kanalene utføres i et innendørs ventilert anlegg med en omgivelsestemperatur på 15 til 35 °C med en relativ fuktighet på opptil 80 % av aggressive tilsetningsstoffer i miljøet.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Dette kan interessere deg