Kanal ajri prej pëlhure të rrumbullakët shkarkimi TEX-RExhaust

Kanalet rrethore të shkarkimit të ajrit TEXAIR janë të dizajnuara për sistemet e ventilimit dhe ajrit të kondicionuar, transportin ajror, sistemet e shkarkimit shtëpiake dhe industriale, heqjen e gazit.

Baza e sistemit të shkarkimit është një kornizë cilindrike e bërë nga materiali i përbërë, i cili siguron ngurtësinë e strukturës hapësinore. Kjo kornizë kryen funksionin kryesor – shërben për të formuar një themel të fortë për produktin e ardhshëm, siguron dhe ruan diametrin e kërkuar të kanalit. Kjo siguron shpejtësinë e kërkuar të rrjedhës së ajrit brenda kanalit të shkarkimit përgjatë gjithë gjatësisë së rrugës.

Kanalet e shkarkimit instalohen duke përdorur varëse varëse universale që ju lejojnë të montoni kanalet si në një hekurudhë ashtu edhe në një kabllo. Zgjidhja është një mbajtëse speciale plastike, e cila fiksohet me një pezullim tekstili direkt në pjesën e kanalit. Dizajni i varëses mund të personalizohet gjithashtu për rregullimin e lartësisë së pezullimit.

  • Një zgjidhje unike inovative për të reduktuar peshën e sistemeve të ventilimit lejon një reduktim të ndjeshëm të ngarkesës në mur, tavan dhe çati.
  • Shtresa e jashtme e pëlhurës e shkëputshme shpejt lejon pastrimin e lehtë të kanaleve, dhe gjithashtu thjeshton shumë procesin e mirëmbajtjes së sistemit të ventilimit.
  • Forma e rrumbullakët e kanalit të shkarkimit, në kontrast me atë drejtkëndëshe, lejon të arrihet një shpejtësi më uniforme e rrjedhës së ajrit në të gjithë seksionin.
  • Zgjidhje me ngjyra të ndryshme të disponueshme, duke përdorur materiale të vlerësuara në zjarr, si dhe duke aplikuar logon në pëlhurë.