Печатење на ткаенина со метод на сублимација

Методот на сублимација за печатење што го користи компанијата TEXAIR нуди можност за рендерирање на вашите капацитети

пошарени и повеќе се истакнуваат. Воздушниот канал, како внатрешен објект редовно во визијата на луѓето, може да биде предмет на брендирање. Поставен под таванот, неизбежно ќе го привлече вниманието на вашиот бренд. Ова е особено точно за канцелариски простори и трговски центри. Технологијата за сублимација на печатење обезбедува основа за примена на висококвалитетни слики. Во меѓувреме, технологијата е апсолутно безопасна и се користи во производството на облека и текстил.

Сликата се нанесува со специјална боја. Се пренесува од специјална хартија под влијание на висока температура (до 190 степени Целзиусови) врз текстилот. Специјалните мастила под влијание на температурата се претвораат од тврда состојба во гасовита состојба. На тој начин, честичките на бојата длабоко навлегуваат во структурата на ткаенината. Резултатот е убава, шарена слика која не избледува, не пука и долго време го задржува својот оригинален изглед.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Можеби ќе ве интересира