Printimi i pëlhurës me metodën e sublimimit

Metoda e sublimimit të printimit që përdor Kompania TEXAIR ofron një mundësi për të renderuar pajisjet tuaja

më shumë ngjyra dhe bien në sy më shumë. Një kanal ajri, si një objekt i brendshëm rregullisht në vizionin e njerëzve, mund t’i nënshtrohet markës. E vendosur nën tavan, në mënyrë të pashmangshme do të tërheqë vëmendjen tek marka juaj. Kjo është veçanërisht e vërtetë për hapësirat e zyrave dhe qendrat tregtare. Teknologjia e sublimimit të printimit ofron një bazë për të aplikuar imazhe me cilësi të lartë. Ndërkohë, teknologjia është absolutisht e padëmshme dhe përdoret në prodhimin e veshjeve dhe tekstileve.

Imazhi aplikohet me një bojë të veçantë. Transferohet nga një letër speciale nën ndikimin e temperaturës së lartë (deri në 190 gradë Celsius) mbi tekstil. Bojëra të veçanta nën ndikimin e temperaturës shndërrohen nga një gjendje e fortë në një gjendje të gaztë. Kështu, grimcat e bojës depërtojnë thellë në strukturën e pëlhurës. Rezultati është një pamje e bukur, shumëngjyrëshe që nuk zbehet, nuk plasaritet dhe ruan pamjen e saj origjinale për një kohë të gjatë.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Ju mund të jeni të interesuar