Kanalet e ajrit prej pëlhure TEXAIR

Inxhinieri, Prodhimi dhe Shitjet e kanaleve të ajrit prej pëlhure. Cilësi evropiane me çmime konkuruese.

Një zgjidhje perfekte

për prodhimin e ushqimit
për dhomat e ftohjes
për magazina dhe fabrika
për ambiente zyrash
për dhomat e pjekjes së djathit
për palestër dhe zonë tregtare
 • — I papërshkueshëm nga zjarri. Vlerësimi i sigurisë nga zjarri B.
 • — Gama e temperaturës nga -50°C deri në 380°C.
 • — Rezistent ndaj kimikateve dhe korrozionit.
 • — Pëlhurë antibakteriale, antistatike.
 • — Gamë e gjerë formash dhe ngjyrash. Aplikim logo.
 • — Diametri i kanaleve nga 80 në 3200 mm.
 • — Gjatësia e seksionit deri në 200 m.

Përparësitë e TEXAIR


Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 78
Prodhimi vetanak
objekteve
2 objekte prodhimi në Evropë. Më shumë se 80 punonjës staf

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 78
Cilësi
evropiane
Pajisjet e teknologjisë së lartë dhe tekstilet më të mira nga Evropa

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 78
Projekti
në 20 minuta
Llogaritja e kostos në të njëjtën ditë për ventilimin e rrobave

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 78
Dorëzimi
në mbarë botën
Zgjedhja e metodës më të mirë të dorëzimit bazuar në çmimin/kohën

Karakteristikat e prodhimit të kanaleve të tekstilit

Përdorimi i teknologjisë më të avancuar të prodhimit, i kombinuar me përvojën tonë të madhe që operon në sferën HVAC (Ngrohja, Ventilimi dhe Kondicionimi) na dha një mjet për të prodhuar produkte me cilësi të lartë. Ne gjithashtu po përmirësojmë vazhdimisht sistemet tona të kanaleve të tekstilit dhe integrojmë zgjidhje të reja teknike të para në procesin tonë të prodhimit.

Duke pasur në dispozicion laboratorin e pajisur me pajisje kontrolli me precizion të lartë, ne po studiojmë shpërndarjen e rrjedhës së ajrit në kushte dhe mënyra të ndryshme të funksionimit të shpërndarësit të ajrit.

Për punën tonë ne përdorim veçoritë e veçanta të projekteve, si vendosja e rrjedhës së ajrit, mjetet e shpërndarjes së ajrit, largësia e rrjedhës së ajrit, ndryshimi i temperaturës dhe parametra të tjerë. Bazuar në llogaritjet, ne projektojmë sistemin optimal të kanaleve të ajrit për klientin që do të na lejojë të bëjmë sistemin e shkëmbimit të ajrit që kërkojnë objektet. Si rezultat i këtyre kanaleve të ajrit të pëlhurës, TEXAIR arrin një sistem të plotë të shpërndarjes së ajrit.


Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 106

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 106

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 106

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 106

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 119

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 119

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 119

Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 119

  Çfarë është kanali i pëlhurës

  Fabric Ducting është zgjidhja më e avancuar teknologjikisht dhe më efikase për sistemet e ventilimit, që është në dispozicion tani. Kanalet inovative të ajrit prej pëlhure janë zhvilluar bazuar në përvojën e gjerë me të gjitha llojet e tjera të mëparshme të kanaleve (metal, plastikë) dhe kanë një listë mbresëlënëse të avantazheve ekonomike dhe funksionale.
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 160
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 160
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 160
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 160
  Nuk ka dyshim se tani kanalet e tekstilit dominojnë në tregun e sistemeve të ventilimit dhe gradualisht zëvendësojnë alternativat më konservatore.

  Pra, tani puna për krijimin e sistemeve të reja të ventilimit nuk mund të shkojë pa zhvillimin e kanaleve të ajrit të tekstilit si një nga elementët kryesorë të zgjidhjes teknike.

  Gama tepër e gjerë e opsioneve të disponueshme për kanalet e tekstilit i lejon ato të përshtaten në mënyrë të përsosur në çdo projekt.

  Avantazhet e kanaleve të ajrit të pëlhurës TEXAIR

  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Nuk merr flake
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Rezistent ndaj kimikateve dhe korrozionit
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Neutral ndaj fushave magnetike dhe elektrike
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Gama e gjerë e temperaturës: nga -50°C deri në 380°C
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Vetitë antibakteriale
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Jetëgjatësia e shërbimit: 10 vjet ose më shumë
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Peshë e lehtë
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Fleksibiliteti i instalimit
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Montimi i përshtatshëm: çmontimi dhe lehtësia e instalimit
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Lehtë për t'u riparuar
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Çmim i ulët
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  E përputhshme
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Bilanci
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  I kujdesshem ndaj mjedisit
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Higjiena
  
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 204
  Estetike
  Kanalet e ajrit të tekstilit nuk digjen

  Kompania fokusohet fuqishëm në zhvillimin dhe integrimin e llojeve të reja të pëlhurave me veti të reja të ndryshme si material elastik, rezistent ndaj zjarrit me një mbulesë të veçantë silikoni që qëndron në ndikimin e temperaturave deri në 380°C dhe mund të përdoret në kanale për objekte. me kërkesa të veçanta. Pra, karakteristikat e këtij materiali tejkalojnë kërkesat thelbësore për materialet që i përkasin kategorisë së sigurisë nga zjarri G1 dhe B1, dhe kanalet nuk kanë nevojë për masa shtesë të mbrojtjes nga zjarri nga klientët.

  Kanalet prej pëlhure janë të shkëlqyera për mjedise gërryese

  Duke prodhuar kanalet e ajrit të pëlhurës, TEXAIR përdor materiale që janë kimikisht rezistente dhe jo reaguese ndaj shumicës së komponentëve që notojnë në ajër. Dhe për përdorim në mjedise agresive ose në ndërmarrje, pajisjet e të cilave kanë kërkesa të larta për materialet, TEXAIR përdor pëlhura speciale. Disa pëlhura tona të bëra prej 100% poliestër pa përzierje ose aditivë shfaqin rezistencë të mjaftueshme ndaj substancave të tilla si acidi klorhidrik sintetik, acidi sulfurik kimikisht i pastër dhe kloruri i amonit, gjë që e lejon atë të përdoret për sistemet e ventilimit në objektet për prodhimin e mikroqarqeve. Ne jemi në gjendje të bëjmë kanale materiale me veshje speciale me një kombinim të veçantë të vetive. Pra, klienti mund të marrë një pëlhurë unike që është më e mira për ndërveprim me mjedisin agresiv në të cilin ata punojnë. Kjo është mënyra se si ne mund të ofrojmë një sistem kanalesh për një lloj objekti të veçantë, pa pasur nevojë të varemi nga zgjidhjet standarde që tregu shtyn.

  Kanalet prej pëlhure janë neutrale për hapësirat magnetike dhe elektrike

  Një nga karakteristikat e pëlhurës antistatike është liria nga presioni nga një tension elektrostatik që krijohet si rezultat i fërkimit nga grimcat e ajrit. Meqenëse pëlhurat e kanaleve janë kryesisht dielektrike, përdoren pëlhura të cilat janë bërë nga fije karboni në mënyrë që klienti të mund të përdorë kanale të tilla në objekte të cilat kanë kërkesa shtesë të nevojshme për mbrojtjen nga shpërthimet.

  Sistemet e ventilimit të tekstilit funksionojnë në një gamë të gjerë të temperaturave: nga -50°C deri në +380°C

  Kompania TEXAIR ka në dispozicion materiale me një gamë të gjerë pronash konsumatore. Meqenëse kushtet në të cilat mund të përdoren kanalet e pëlhurës ndryshojnë shumë, çdo lloj pëlhure e përdorur ka gamën e vet të temperaturës. Kjo i lejon klientët të zgjedhin zgjidhjen më të përshtatshme për objektin e tyre, në vend që të paguajnë më shumë për një opsion universal.

  Sistemet e ventilimit të pëlhurave kanë veti antibakteriale

  Efekti antibakterial arrin me anë të shtimit të vetive të veçanta në pëlhurë duke përfshirë fije të veçanta brenda materialit (bakteriostatik ose antibakterial). Përmbajtja e fijeve me veti antibakteriale është diku midis 5 dhe 99% të të gjithë vëllimit të pëlhurës dhe mund të përmbajë përbërës të tillë si triclosan, jone argjendi të pastër ose argjendi, zeolite argjendi (argjendi me bazë qeramike jo organike), okside bakri. , dhe lidhjet jo organike të argjendit dhe zinkut. Përdorimi i materialeve të tilla lejon të zgjasë ciklin e jetës së difuzorit të pëlhurës gjatë intervaleve midis funksioneve.

  Kanalet prej pëlhure kanë një jetë të gjatë shërbimi: 10 vjet e më shumë

  Kanalet e pëlhurës prodhohen nga materiale të çertifikuara të karakterizuara nga një nivel i lartë qëndrueshmërie dhe rezistencë ndaj konsumit. Kanalet mund të përballojnë një numër të madh ciklesh larëse në një makinë larëse. Nëse rregullat e përdorimit respektohen siç duhet, jeta e shërbimit të kanaleve të ajrit të pëlhurës do të kalojë 10 vjet. Dhe, duke marrë parasysh faktin se njerëzit pastrojnë sistemet e ventilimit, sa më rrallë të jetë e mundur, kanalet prej pëlhure janë opsioni më i preferuar nga këndvështrimi i përdorimit, sepse shpenzimet janë më të ulëta.

  Kanalet e ajrit të tekstilit janë të lehta

  Kanalet prej pëlhure janë më të lehta se kanalet metalike. Dendësia maksimale e materialit është rreth 600 g/m², kështu që pesha mesatare e një metri linear të një kanali zakonisht është më pak se një kilogram. Kjo i lejon ato të futen në konstruksione vetë-mbështetëse, në të cilat përdorimi i sistemeve tradicionale nuk do të ishte në diskutim. Pra, përdorimi i kanaleve të ajrit prej pëlhure lejon një sistem të plotë ventilimi në çdo ambient pa asnjë kufizim për klientin.

  Fleksibilitet në instalimin e sistemit të ventilimit

  TEXAIR paraqet një përzgjedhje të gjerë të madhësive të ndryshme standarde dhe formave gjeometrike të kanaleve. Për shembull për objektet me tavane të ulëta rekomandojmë përdorimin e kanaleve në formë gjysmë rrethore; dhe për tavanet ku nuk mund të vendosen sisteme, ne rekomandojmë kanale të formës së një segmenti ose një sektori. Oferta të tilla të larmishme japin një shans për të zgjedhur kanalin me opsionin dhe vendosjen më të përshtatshme, me kosto më të ulët, pavarësisht nga veçoritë e veçanta të objektit.

  Instalim dhe heqje e lehtë e kanalit të pëlhurës

  Një nga avantazhet kryesore të kanaleve të ajrit të pëlhurës tekstile është lehtësia e montimit. Në këtë drejtim, klientët mund të kursejnë deri në 90% në shpenzime në krahasim me trajtimin e sistemeve tradicionale metalike. Dhe duke pasur parasysh se çdo sistem ventilimi duhet të shërbehet dhe të pastrohet periodikisht, lehtësia e çmontimit dhe instalimit pasues i jep kanaleve të pëlhurës një avantazh të pagabueshëm ndaj kanaleve të veshura me zink.

  Kanalet prej pëlhure janë të shkëlqyera për riparim

  Çdo pjesë në kanalet e TEXAIR mund të zëvendësohet lehtësisht. Falë mekanizmit të thjeshtë të lidhjes së fiksimit me zinxhir. Nëse papritur për ndonjë arsye dikush ka nevojë të zëvendësojë një segment të kanalit, kjo mund të bëhet lehtësisht nga klienti në atë të tij ose të saj, pa pasur nevojë të telefonojë kompaninë e instalimit.

  Çmime të ulëta për kanalet e pëlhurës

  Kanalet e ajrit TEXAIR sigurojnë shpërndarje efikase të ajrit pa ndonjë pajisje shtesë të shtrenjtë shpërndarëse. Dhe kanale të tilla i lejojnë klientët të shkurtojnë buxhetin e tyre falë thjeshtësisë së instalimit si dhe kostos më të ulët të materialeve dhe përbërësve në krahasim me kanalet e veshura me zink. Kur palosen dhe paketohen, dimensionet e tyre të përgjithshme janë shumë më të vogla, duke rezultuar në shpenzime më të ulëta të dorëzimit. Kanalet e ajrit të tekstilit nuk kërkojnë shumë elementë që tradicionalisht kanë nevojë për sistemet, në veçanti: elementë të shpërndarjes së ajrit (difuzorë, anemostat, rrjeta, etj.), silenciatorë, pajisje të shumta dhe pjesë lidhëse dhe pajisje.

  Përputhshmëri 100% e ventilimit të tekstilit me ventilimin metalik

  Kanalet lidhen lehtësisht me kanale metalike në një sistem të unifikuar dhe të kombinuar. Për montim në linjën e furnizimit, një komponent lidhës është parashikuar në kanal i cili mund të përdoret për të lidhur një sistem tekstili në fund të çdo forme ose konfigurimi. Kjo është shumë e përshtatshme pasi nuk kërkon prodhimin e ndonjë elementi me formë të veçantë nga ana e klientit.

  Bilanci i ajrit në sistemin e ventilimit

  Kanalet nuk kërkojnë ndonjë masë shtesë për të kthyer një ekuilibër si rezultat i rrjedhës së ajrit. Klienti po merr një sistem plotësisht të përgatitur, të balancuar për sa i përket rrjedhës së ajrit dhe presionit të sistemit të shpërndarjes së ajrit. Për këtë arsye, klienti nuk do të ketë më nevojë të ripërshtatë sistemin pas instalimit.

  Eko-miqësore e pëlhurave

  Kanalet kanë një sipërfaqe të brendshme të lëmuar të projektuar për të minimizuar humbjet për shkak të fërkimit të ajrit ndaj murit, i cili pengon depozitimin e ndotjeve, pëlhurat e përdorura në prodhim kanë një certifikatë higjienike, janë testuar dhe miratuar; ato nuk shkaktojnë asnjë reaksion alergjik dhe për këtë arsye janë plotësisht të sigurta dhe të përshtatshme për përdorim në objekte të ndryshme. Kjo lejon që përdorimi i kanaleve të ajrit të pëlhurës të vazhdojë të zgjerohet në fushat ku më parë kanalet metalike përdoreshin si parazgjedhje.

  Higjiena e sistemit të ventilimit të pëlhurës

  Kanalet e ajrit të pëlhurës mund të operohen me shpejtësi më të madhe të ajrit sesa kanalet metalike dhe kanë një sipërfaqe të brendshme të lëmuar. Për këtë arsye, kanalet TEXAIR nuk grumbullojnë një shtresë pluhuri gjatë funksionimit të tyre. I gjithë sistemi, duke përfshirë të gjitha kalimet dhe kthesat e tij, janë prodhuar prej pëlhure, kështu që mund t'i nënshtrohet pastrimit dhe larjes pa kufizime në një makinë larëse. Si rezultat, shuma që klientët do të mund të kursejnë në servisin e mëvonshëm është gjithashtu një avantazh i pagabueshëm që kanë kanalet prej pëlhure.

  Estetika e ventilimit të rrobave

  Kanalet e ajrit janë në gjendje të theksojnë dhe të shtojnë shumëllojshmëri në dizajnin e një ambienti të brendshëm. Ky është një përfitim tjetër që TEXAIR sjell në tryezë. Në varësi të brendësisë së klientit, ne mund të ofrojmë zgjedhjen e stileve të ndryshme të ndërtimit dhe një gamë të gjerë ngjyrash. Për më tepër, kanalet me ndriçim neoni dhe pamja e tyre e veçantë mund t'i shtojnë objektit tuaj një prekje ekskluziviteti. Kjo zgjidhje projektuesi padyshim që do të tërheqë një nivel më të madh të vëmendjes për objektin tuaj midis vizitorëve.

  Video në lidhje me kanalet e ajrit të tekstilit

  Kanali YouTube TEXAIR është burimi unik, që ju ofron një gamë të plotë të mbështetjes kompetente të informacionit nga ekspertët më të mirë të projektimit dhe funksionimit të kanaleve të tekstilit për të gjitha aplikimet e mundshme. Përditësohet rregullisht nga video të reja.

  Shkoni në Youtube

   Aplikimi i kanaleve prej pëlhure

   Industria ushqimore
   Dhomat më të ftohta
   Depot
   Qendrat tregtare
   Objektet sportive
   Prodhimi
   Biznesi i serrave
   Ruajtja e luleve
   Objektet e zyrës
   Arena akulli
   Fabric ducting for food processing plants
   Në industrinë ushqimore, kërkesat primare të deklaruara për sistemin e ventilimit bien nën kërkesat sanitare dhe higjienike. Për këtë arsye, sistemet e ventilimit duhet të jenë të lehta për t'u pastruar. Kanalet e ajrit të pëlhurës e plotësojnë këtë kërkesë me lehtësi, pasi ato mund të pastrohen në lavatriçe. Përdorimi i pëlhurave antibakteriale ndihmon në shmangien e përhapjes së mikrobeve në muret e kanaleve.
   Fabric ducting for cooling chambers
   Ftohja e produkteve në vendet e prodhimit të ushqimit është një pjesë thelbësore e procesit të prodhimit. Më së shpeshti, produktet ftohen pas paketimit paraprak ose përpunimit me nxehtësi. Si rregull, dhomat më të ftohta që përdoren për ruajtjen e produkteve ushqimore janë kompakte, por janë të mbushura me një sasi të madhe produktesh, kështu që për të siguruar që ajri i ftohtë të shpërndahet në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën e ftohjes, kompanitë shpesh zgjedhin të përdorin kanalet e ajrit. Kjo zgjidhje ndihmon në sigurimin e njëtrajtshmërisë së ftohjes ose ngrirjes së produkteve, pavarësisht sa larg janë vendosur nga ftohësi i ajrit.
   Fabric ducting for storage facilities
   Magazinat zakonisht dallohen nga objektet e tjera nga sipërfaqet e tyre të mëdha dhe tavanet e larta. Ngrohja e ajrit është aktualisht një nga zgjidhjet më efikase për një lloj të tillë objekti. Ndërkohë, asgjë nuk mund ta arrijë këtë objektiv më mirë se kanalet e ajrit. Ato lejojnë që ajri të lëvizë me shpejtësinë e nevojshme në të gjithë zonën e punës, pavarësisht nga lartësia e madhe në të cilën janë instaluar. Shpërndarja e barabartë e ajrit siguron një temperaturë konstante, e cila është një kusht i domosdoshëm për ruajtjen e llojeve të ndryshme të produkteve.
   Fabric ducting for shopping centres and shops
   Një nga kërkesat kryesore të deklaruara në lidhje me qendrat tregtare janë kërkesat e larta të sigurisë nga zjarri që ato kanë. Për këtë qëllim, Kompania TEXAIR ofron materiale të prodhuara nga një material rezistent ndaj djegies. Kanalet mund të prodhohen nga ngjyra të ndryshme materialesh, gjë që është një avantazh i pagabueshëm që ato paraqesin ndaj sistemeve tradicionale. Ndërkohë, aftësia për të shpërndarë ajrin në të gjitha zonat do të jetë e dobishme në vende të tilla, për shembull, si seksionet e ftohjes së ushqimeve.
   Textile ducting for gyms and fitness clubs
   Një tipar i veçantë i ajrosjes në objektet sportive është se salla të tilla shpesh përdoren për seancat e stërvitjeve intensive të cilat mund të kategorizohen si ushtrime fizike të rënda. Kjo, nga ana tjetër, kërkon një qasje të veçantë ndaj dizajnit të sistemeve të ventilimit. Kanalet e ajrit prej pëlhure lejojnë lëvizshmërinë e nevojshme në ajër që është e dëshirueshme në ambientet e përdorura për shëndetin dhe stërvitjen, si dhe një shpërndarje të barabartë të ajrit në të gjithë sallën e sportit, duke siguruar që asnjë zonë të mos rrjedhë.
   Fabric ducting for production plants and workshops
   Kanalet e pëlhurës TEXAIR përdoren gjithashtu në vende të ndryshme prodhimi industrial, secila prej të cilave ka karakteristikat e veta unike. Ka flukse të mëdha nxehtësie të pranishme në shumë kompani, të lidhura me proceset teknologjike. Përdorimi i kanaleve të ajrit të pëlhurës lejon që flukset shtesë të ajrit të drejtohen në këto zona për të kompensuar rrjedhat e nxehtësisë; ndërkohë, mjeti i unifikuar TEXAIR-S ndihmon në llogaritjen e saktë të tyre.
   Fabric ducting for greenhouses
   Sot, zhvillimi i biznesit të serrave po kalon një fazë të re rritjeje. Kjo jo vetëm që lehtëson kërkesën e vazhdueshme për fruta dhe perime të freskëta, por edhe ardhjen e teknologjisë së re për ndërtimin e objekteve të ngjashme dhe zgjidhjet për krijimin e një mikroklime në ambientet e serrave. Një risi e tillë është përdorimi i kanaleve të ajrit të pëlhurës në sistemet e ngrohjes së ajrit për serat. Kanalet zakonisht ruhen në pjesën e poshtme të serrave për të siguruar që sa më shumë nxehtësi të jetë e mundur të transferohet tek bimët. Kanalet e ajrit prej pëlhure mund të përdoren gjithashtu për një furnizim të barabartë të dioksidit të karbonit për të ushqyer të korrat.
   Fabric ducting for flower storage rooms
   Kushdo që drejton një biznes lulesh ka nevojë të ruajë lulet e tij ose të saj, që do të thotë se ai ose ajo do të ketë nevojë për një dhomë më të freskët. Ai u siguron luleve aftësinë për të jetuar në kushtet që janë më të rehatshme për to për të mbijetuar. Megjithatë, thjesht ruajtja e tyre vetëm në një dhomë më të freskët nuk siguron që ato të mbeten të ruajtura mirë, pasi një rrjedhë e fortë e ajrit të ftohtë mund të shkaktojë tharjen e tepërt të bimëve. Kanalet e pëlhurës së ajrit ndihmojnë në shpërndarjen e rrjedhës së ajrit të ftohtë në mënyrë të barabartë dhe me një shpejtësi të ulët në të gjithë dhomën, gjë që siguron kushte sa më të rehatshme për ruajtjen e luleve dhe i ndihmon ata të ruajnë pamjen e tyre për një kohë të gjatë.
   Fabric ducting for offices and business centres
   Kanalet e ajrit prej pëlhure, ndryshe nga kanalet metalike, kanë një larmi shumë më të madhe ngjyrash dhe formash, gjë që u lejon atyre të përdoren në ambientet e zyrave ku kërkesat për pamjen e tyre janë shpesh të një rëndësie të madhe. Natyra e materialit të kanaleve të ajrit lejon që imazhe të ndryshme të printohen në to. Me përdorimin e kanaleve të ajrit të TEXAIR, edhe sistemi i ventilimit mund të shfaqë ngjyrën e korporatës dhe logon e kompanisë së klientit.
   Fabric ducting for ice arena
   Arenat e akullit janë zonat ku shumë njerëz kalojnë momente nervoze, duke qenë sportist apo publik. Pra, ata duhet të kenë ajër të mjaftueshëm cilësor për t'u ndjerë mirë. Nga këndvështrime të ndryshme, kanalet e ajrit prej pëlhure tekstili janë zgjidhja më e mirë për këtë qëllim.
   Të gjitha aplikacionet

   Fazat e një projekti të sistemit të ventilimit të pëlhurës

   1
   Kërkesa hyrëse
   Projektimi, përzgjedhja dhe llogaritja e kanaleve të pëlhurës bazuar në të dhënat fillestare ose termat e referencës
   Ofertë teknike dhe komerciale
   Miratimi i zgjidhjes inxhinierike të zhvilluar për ventilimin e tekstilit
   2
   3
   Prodhimtaria
   Kanalet prej pëlhure të qepura sipas vizatimeve të miratuara të punës brenda 1-5 ditëve
   Transporti
   Kontrolli i cilësisë së produkteve të gatshme dhe dërgesa falas në degën e kompanisë së transportit në Riga
   4
   5
   Montimi
   Kanali i pëlhurës montohet dhe instalohet nga vetë klienti në vend, sipas udhëzimeve të dhëna

   Projektet e zbatuara të ventilimit të pëlhurave

   Më shumë se 200 projekte të përfunduara në 40 vende. Klientët tanë përfshijnë: Coca-Cola, Nestle, Danone, Amazon, Unilever, Heineken, Henkel.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   Fabrika e Mishit Gavriloviç, 2021
   Kanalet e ajrit TEXAIR nga pëlhura antibakteriale janë instaluar në punëtoritë e prodhimit të mishit të markës legjendare kroate Gavrilovic.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   Fabrika e Djathit Sernur, 2021
   Plenum dhe kanale ajri shkarkimi për një nga prodhuesit kryesorë të Republikës së Mari El, i cili prodhon një gamë të gjerë të produkteve të qumështit.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   GOODVEN, 2020
   TEXAIR ka implementuar një sistem shpërndarjeje ajri në punishten e paketimit të ëmbëlsirave.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   VkusVill, 2020
   Dorëzimi i kanaleve të ajrit për prodhimin e ëmbëlsirave të markës së famshme Vkusville, e cila prodhon produkte ushqimore tërësisht natyrale të cilësisë më të lartë.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   "Danone", 2019
   TEXAIR ka implementuar një sistem të shpërndarjes së ajrit të ftohtë në fabrikën e prodhimit të qumështit.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   Fabrika e Qumështit Smolensky ROSA, 2019
   Fabrika e Qumështit Smolensky ROSA, dhomat e pjekjes së djathit, për të arritur mbulimin e plotë të shpërndarjes së ajrit ne kemi përdorur kanale ajrore gjysmë të rrumbullakëta.
   
Warning: Trying to access array offset on value of type int in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/index.php on line 462
   Produkty ot Palycha, 2019
   Furnizimi me tekstile dhe sistemi i shpërndarjes së ajrit të shkarkimit për prodhimin e ushqimit.
   Shikoni të gjitha projektet

   Pse jemi zgjedhur si prodhues të ventilimit të pëlhurave?

   Kanalet e ajrit të tekstilit TEXAIR ofrojnë një larmi opsionesh absolute me produktet më cilësore dhe kohën më të shpejtë të llogaritjes dhe prodhimit.

   Si të zgjidhni një kanal pëlhure

   Zgjedhja e formës së kanalit të ajrit të pëlhurës

   Kanalet e ajrit të pëlhurës mund të vijnë në forma të ndryshme gjeometrike, të tilla si një rreth, një gjysmërreth, një segment, si dhe një seksion kryq trekëndor ose drejtkëndor. Kjo ofron një mjet për t’u përdorur në një sërë objektesh, pasi forma e tyre lejon që kanalet të përshtaten me çdo kërkesë të klientit.

   Kanalet në formë rrethore
   Kanalet në formë rrethore përdoren në rast se nuk ka kufizime në lartësinë e pezullimit larg dyshemesë/tavanit. Diametri i kanalit në këtë rast do të jetë sa më i vogël që të jetë e mundur për një rrjedhë të tillë ajri.
   Kanalet në formë gjysmë rrethore përdoren, si rregull, në objektet me tavane të ulëta. Në këtë rast, ne mund të rrisim distancën nga kanali në zonën e punës, gjë që ka një efekt pozitiv në shpërndarjen e ajrit. Gjithashtu, një opsion në këtë rast është përdorimi i kanaleve në formë segmenti.
   Kanalet në formë gjysmë rrethore
   Kanalet e ajrit në formë çerek
   Kanalet e ajrit në formë çerek përdoren në zyra, salla konferencash, objekte prodhimi dhe lloje të tjera objektesh ku ajrimi për arsye të ndryshme nuk mund të vendoset në qendër të objektit, por më tepër të vendoset përgjatë mureve.
   Kanalet e ajrit në formë drejtkëndëshe zakonisht përdoren për shkarkimin. Forma e tyre mbështetet nga një kornizë në formë alumini.
   Kanalet e ajrit në formë drejtkëndëshe

   Zgjedhja e pëlhurës për kanalin e tekstilit

   Përzgjedhja e duhur e pëlhurës së kanalit kërkon të dhëna për qëllimin e sistemit (për ngrohje, ventilim, kondicionim), temperaturën e ajrit që do të furnizohet, llojin e objektit, si dhe çdo kusht të veçantë që duhet të merret parasysh (i lartë temperatura, lagështia, objekti i pastër, mjedisi agresiv, etj.). Pëlhura me cilësi të lartë, që përdorim për prodhim me bazë dhe veshje të llojeve të ndryshme (poliester, fibër xhami, poliuretani, silikon etj.) mundësojnë prodhimin e kanaleve të përshtatshme për punë në çdo objekt, pavarësisht nga faktorët e veçantë dhe kompleksiteti i tij.

   Sistemi TEXAIR i kanaleve të rrumbullakëta dhe gjysmërrethore janë prej pëlhure të përshkueshme nga ajri, perfekt për sistemet e kontrollit të klimës që përdoren për ftohje. E veçanta e pëlhurës së përshkueshme nga ajri TEXAIR është vlera konstante e përshkueshmërisë së ajrit të pëlhurës së saj nën një presion të caktuar. Përshkueshmëria e ajrit të pëlhurave lejon që ajri të shpërndahet në temperaturë të ulët pa rrezikun e formimit të kondensimit. Kanalet TEXAIR janë po aq efikase me përdorimin e vëllimeve të mëdha dhe të vogla të ajrit të furnizuar, dhe shpërndarja e ajrit llogaritet individualisht në çdo objekt. Në varësi të kushteve të kërkuara klimatike, ekspertët e TEXAIR zgjedhin një nga tetë llojet e pëlhurave për objektivat e veçanta të klientit.

   Gjithashtu kanalet TEXAIR prodhohen nga pëlhura të papërshkueshme nga ajri. Furnizimi me ajër kalon përmes perforimit të kalibruar përgjatë gjithë kanalit, gjë që lejon përdorimin e tij si në ambiente të zakonshme ashtu edhe në shumë të larta.

   Programet e skemave të zhvilluara nga inxhinierët TEXAIR mundësojnë llogaritjen e këndit të nevojshëm të shpimit, madhësisë dhe numrit të vrimave për çdo segment kanali. Kjo lejon që të arrihet shpërndarja e saktë e ajrit në objekte. Në varësi të nevojave të dikujt, mund të përdoren materiale me karakteristika të ndryshme shtesë – qëndrueshmëri e shtuar, rezistencë ndaj zjarrit, rezistencë kimike, etj. Këto kanale ajri prej pëlhure furnizohen gjithashtu me një gamë të gjerë ngjyrash.

   Zgjedhja e ngjyrës së kanalit të pëlhurës

   Materialet TEX-Lti dhe TEX-Sti janë më të përhapurit dhe përdoren në shumicën e projekteve. Ato janë të disponueshme në 12 opsione të ndryshme ngjyrash, megjithëse klientët kryesisht shkojnë me gri të bardhë ose të ndezur.

   Pëlhura me veti të veçanta janë në dispozicion në një gamë të kufizuar ngjyrash.

   E bardha

   Bezhë

   E verdhe

   portokalli

   E zezë

   E kuqe

   Gri e hapur

   E gjelbër

   Blu

   Gri e errët

   Blu e hapur

   Individual*