Difuzorët e tavanit

Difuzorët Tex-Tavan me shpim të tekstilit në tavan përfshijnë një produkt inovativ, qëllimi kryesor i të cilit është shpërndarja e rehatshme e ajrit të kondicionuar nëpër zyra dhe objekte të projektuara për përdorim publik me tavane të varur. Ky produkt është i pakrahasueshëm në tregun tonë. Një nga veçoritë e tij dalluese është shpërndarja e ajrit në katër drejtime me anë të difuzionit. Kjo ndihmon në shmangien e të ashtuquajturit efekti i “dushit të ftohtë”. Një avantazh i padyshimtë është edhe aftësia që difuzorët e tavanit të stilizohen në ngjyra dhe materiale të ndryshme. Këto pajisje janë shumë të lehta për t’u montuar dhe instalohen në një tavan të varur në vend të paneleve standarde të tavanit. Difuzorët e tavanit prej pëlhure mund të jenë gjithashtu një zëvendësim i mirë për rrjetat tradicionale të tavanit.