Grykë tekstili me rrjedhje ajri të rregullueshme

Grykat me rrjedhje ajri të rregullueshme janë pjesë e sistemit të shpërndarjes së ajrit me shpejtësi të lartë dhe përdoren për qëllime ajrimi dhe ngrohje.

Aplikimi kryesor janë dhomat me tavane të larta dhe të largëta nga zonat kryesore të punës së kanalit, për shembull, objektet sportive, qendrat tregtare, objektet e prodhimit dhe magazinat.

Karakteristika kryesore e hundës është aftësia për të formuar një avion kompakt ajri të drejtuar me një rreze deri në 30 metra.

Gjatë shpërndarjes së ajrit nëpër grykë, përzierja e ajrit të ambientit me ajrin e furnizuar nga hunda minimizohet, dhe për këtë arsye kjo zgjidhje është veçanërisht efektive për ngrohjen e ajrit.

Në mënyrë të ngjashme, një sistem i tillë mund të përdoret me sukses në kanalet e ajrit me shumë dhoma, një pjesë e të cilave punon për ftohje dhe tjetra për ngrohje ose dehumidifikimin.

Brenda grykës së tekstilit ka një rregullator të integruar të rrjedhës së ajrit me funksion rregullimi të qetë të rrjedhës së ajrit nga 10% e vëllimit total të ajrit në 100%.

Karakteristikat:

  • Diametri nga 50 në 300 mm;
  • Rrjedha e ajrit: 100-1200 m3/orë;
  • Damper rregullues.