Dorëzimi i kanaleve të ajrit prej pëlhure

Ne dërgojmë porosi në të gjithë botën. Koha e dorëzimit varet nga produkti që kemi në magazinë tonë:

 • Në rast se ne e kemi Produktin në magazinë tonë, atëherë dorëzimi do të arrijë brenda 1-2 ditësh nëpërmjet cilësdo kompani transporti ose shërbimi të dërgesës që është i përshtatshëm për ju;
 • Nëse nuk e kemi Produktin në dorë në magazinë, dorëzimi do të varet nga fabrika e prodhuesit të produktit të përzgjedhur dhe bihet dakord individualisht në çdo rast specifik.

Për qëllime të përmirësimit të shërbimit ndaj klientit dhe minimizimit të kohës së dorëzimit, ne kemi rregulluar gjithashtu një shërbim “Dorëzimi i përshpejtuar”.

Dorëzimi në qendrat e magazinimit të kompanisë së transportit është falas!

Këtu është lista e vendeve ku ne dërgojmë produktet e ventilimit të ajrit TEXAIR në:

 • Shqipëria
 • Andorra
 • Armenia
 • Australia
 • Austri (Republika e Austrisë, Österreich, Republik Österreich)
 • Azerbajxhani
 • Belgjikë (Belgjikë, Belgjikë, Belgjikë)
 • Bosnjë dhe Hercegovinë.
 • Bullgaria
 • Kanadaja
 • Kroacia (Hrvatska)
 • Qipron
 • Çeke (Republika Çeke, Česká republika, Çeki, Çesko)
 • Danimarkë (Danmarkë, Mbretëria e Danimarkës)
 • Estonia (Eesti)
 • Finlandë (Republika e Finlandës, Suomi, Suomen tasavalta)
 • Francë (Republika Franceze, République française)
 • Gjeorgjia
 • Gjermani (Republika Federale e Gjermanisë, Deutschland)
 • Britania e Madhe (Angli, Skoci, Irlandë Veriore, Uells)
 • Greqia
 • Hungari (Magyarország)
 • Islanda
 • Indi
 • Irlanda
 • Izraeli
 • Italia
 • Kazakistani
 • Kirgistani
 • Letonia (Letonia).
 • Lihtenshtajni
 • Lituani (Lietuva).
 • Luksemburgu
 • Maqedonia
 • Malta
 • Moldavia
 • Monako
 • Mali i Zi
 • Holandë (Holandë, Holandë)
 • Norvegjia (Nynorsk, Noreg, Norga, Vuodna, Nöörje, Mbretëria e Norvegjisë, Kongeriket Norge, Kongeriket Noreg, Norgga gonagasriika, Vuona gånågisrijkka, Nöörjen gånkarïjhke)
 • Pakistani
 • Polonia
 • Portugali (Republika Portugeze, República Portuguesa)
 • Katari
 • Rumania
 • San Marino
 • Serbisë
 • Sllovakia (Republika Sllovake, Slovensko, Slovenská republika)
 • Sllovenia
 • Afrika e Jugut
 • Spanja (Mbretëria e Spanjës, España, Reino de España)
 • Suedi (Sverige, Mbretëria e Suedisë, Konungariket Sverige)
 • Zvicra (Konfederata Zvicerane)
 • Taxhikistani
 • Turkmenistani
 • Ukrainë
 • Emiratet e Bashkuara Arabe (EBA)
 • Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA)
 • Uzbekistani
 • Vatikani