Kontaktet

Shkarko formularin e kërkesës për çmim (PDF)
Shpërndarësit TEXAIR

order@texair.eu

Dergo nje mesazh

Orë pune
E hene e premte 8.00 – 18.00

Lista e distributorëve TEXAIR

Zotërinj, TEXAIR po rritet me shpejtësi dhe është gati të nënshkruajë marrëveshje të reja shpërndarjeje me më shumë partnerë në mbarë botën. Ne kemi përvojë të gjerë në projektimin dhe prodhimin e sistemeve të shpërndarjes së ajrit të tekstilit dhe një ekip të shkëlqyer shitjesh ndërkombëtare, i cili garanton punë të përgjegjshme gjatë gjithë ciklit të projektit në përfitim reciprok.

Jeni gjithmonë të mirëpritur t’i bashkoheni ekipit tonë ndërkombëtar si një distributor i ri!

Distributorë të kanaleve të pëlhurës në Evropë

Norvegjia
Mbretëria e Bashkuar
Serbisë
Bosnjë dhe Hercegovinë
Kroacia
Sllovenia
Vend për kompaninë tuaj

Bashkohuni me ekipin tonë ndërkombëtar si një distributor i ri në vendin tuaj!

Në pritje të letrës suaj në e-mailin tonë order@texair.eu

Shpërndarësit e kanaleve të ajrit të pëlhurës në Azi

Emiratet e Bashkuara Arabe
  • Emri i Kompanise: Texair FZCO.
  • Email: order@texair.eu
  • Faqja e internetit: texair.eu
  • Adresë: IFZA Property FZCO Dubai Silicon Oasis, DDP, Building A1, UNIT 001, Dubai, Emiratet e Bashkuara Arabe, PO BOX 474288
Kinë
  • Emri i Kompanise: Texair Asia Limited.
  • Email: order@texair.eu
  • Faqja e internetit: texair.eu
  • Adresë: 18/F, East Town Building, 41 Lockhart Road, Wan Chai, Hong Kong
Pakistani
Kazakistani
Vend për kompaninë tuaj

Bashkohuni me ekipin tonë ndërkombëtar si një distributor i ri në vendin tuaj!

Në pritje të letrës suaj në e-mailin tonë order@texair.eu