Dokumentacioni i punës

TEXAIR është një kompani me cikël të plotë e aftë për të kontrolluar të gjithë procesin e prodhimit, që nga faza e projektimit

deri në dërgimin e produkteve të gatshme.

Ne krijojmë një paketë të plotë të dokumentacionit të punës për klientët tanë. Klienti merr një draft pune të sistemit të projektuar të kanaleve të ajrit dhe pasi miratohet, porosia dërgohet në prodhim. Së bashku me produktet e përfunduara furnizohet projekti i punës: pamja e përgjithshme (Fig. 1), një projekt pune 2D ose 3D me vizatime seksionale që tregojnë vendndodhjen e shpimit, drejtimin e rrjedhave të ajrit dhe specifikimin e materialeve (Fig. 2-3-etj. .), dhe një udhëzues montimi (Fig. 4).

doc1.jpg

Fig. 1: pamje e përgjithshme

doc2.jpg

Fig. 2: skica e punës 2D ose 3D me vizatime seksionale që tregojnë vendndodhjen e shpimit, drejtimin e rrjedhave të ajrit dhe specifikimin e materialeve

doc4.jpg

Fig. 3: skica e punës 2D ose 3D me vizatime seksionale që tregojnë vendndodhjen e shpimit, drejtimin e rrjedhave të ajrit dhe specifikimin e materialeve

 

doc4.jpg

Fig. 4: udhëzues montimi

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Ju mund të jeni të interesuar