Контакти

Преземете го формуларот за барање цена (PDF)
TEXAIR дистрибутери

+371 67 270 580 (Канцеларија)

+371 66 102 977 (Фабрика)

order@texair.eu

Испрати порака

Работно време
Понеделник – Петок 8.00 – 18.00

Канцеларија (Европа)
118, 157, Кр. Улица Валдемара, Рига, Латвија
Фабрика (Европа)
18, улица Вагону, Рига, Латвија

Список на дистрибутери на TEXAIR

Господа, TEXAIR рапидно расте и е подготвен да потпише нови договори за дистрибуција со повеќе партнери ширум светот. Имаме огромно искуство во дизајнирање и производство на текстилни системи за дистрибуција на воздух и одличен меѓународен тим за продажба, кој гарантира одговорна работа во текот на целиот проектен циклус за заедничка корист.

Секогаш сте добредојдени да се придружите на нашиот меѓународен тим како нов дистрибутер!

Дистрибутери на канали за ткаенина во Европа

Латвија
Норвешка
Обединето Кралство
 • Име на компанија: Dolce Trade Ltd.
 • Телефон: +44 12 2553 5040
 • Е-пошта: dolce@dolcetrade.com
 • Веб-страница: texair.eu
 • Адреса: 1 Straits Parade Бристол, Обединето Кралство BS16 2LA
Србија
Босна и Херцеговина
Хрватска
Словенија
Место за вашата компанија

Придружете се на нашиот меѓународен тим како нов дистрибутер во вашата земја!

Го чекаме вашето писмо на нашата е-пошта order@texair.eu

Дистрибутери на воздушни канали од ткаенина во Азија

Обединети Арапски Емирати
 • Име на компанија: Texair FZCO.
 • Е-пошта: order@texair.eu
 • Веб-страница: texair.eu
 • Адреса: IFZA Property FZCO Dubai Silicon Oasis, DDP, Building A1, UNIT 001, Дубаи, Обединети Арапски Емирати, PO BOX 474288
Кина
 • Име на компанија: Texair Asia Limited.
 • Е-пошта: order@texair.eu
 • Веб-страница: texair.eu
 • Адреса: 18/F, East Town Building, 41 патот Локхарт, Ван Чаи, Хонг Конг
Пакистан
Казахстан
 • Име на компанија: LLP OLIL KZ.
 • Телефон: +7 495 543 65 39
 • Е-пошта: texair@olil.kz
 • Веб-страница: texair.ru
 • Адреса: 48 “A” Авенија Рискулов, област Жетису, Алмати
Место за вашата компанија

Придружете се на нашиот меѓународен тим како нов дистрибутер во вашата земја!

Го чекаме вашето писмо на нашата е-пошта order@texair.eu