Испорака на воздушни канали од ткаенина

Доставуваме нарачки низ целиот свет. Времето на испорака зависи од производот што го имаме во нашиот магацин:

 • Во случај да го имаме Производот во нашиот магацин, тогаш испораката ќе пристигне за 1-2 дена преку која било компанија за испорака или услуга за испорака што ви одговара;
 • Доколку го немаме производот при рака во магацинот, испораката ќе зависи од фабриката на избраниот производител на Производот и се договара поединечно во секој конкретен случај.

За целите на подобрување на услугите на клиентите и минимизирање на времето на испорака, договоривме и услуга „Забрзана испорака“.

Доставата до центрите за складирање на шпедитерската компанија е бесплатна!

Ова е списокот на земјите каде што испраќаме производи за вентилација на воздухот TEXAIR до:

 • Албанија
 • Андора
 • Ерменија
 • Австралија
 • Австрија (Република Австрија, Остеррајх, Република Остеррајх)
 • Азербејџан
 • Белгија (Белгија, Белгија, Белгија)
 • Босна и Херцеговина.
 • Бугарија
 • Канада
 • Хрватска (Хрватска)
 • Кипар
 • Чешка (Чешка, Чешка, Чешка, Ческо)
 • Данска (Данска, Кралство Данска)
 • Естонија (Еести)
 • Финска (Република Финска, Суоми, Суомен тасавалта)
 • Франција (Француска Република, République française)
 • Грузија
 • Германија (Сојузна Република Германија, Германија)
 • Велика Британија (Англија, Шкотска, Северна Ирска, Велс)
 • Грција
 • Унгарија (Маѓарошаг)
 • Исланд
 • Индија
 • Ирска
 • Израел
 • Италија
 • Казахстан
 • Киргистан
 • Латвија (Латвија).
 • Лихтенштајн
 • Литванија (Литува).
 • Луксембург
 • Македонија
 • Малта
 • Молдавија
 • Монако
 • Црна Гора
 • Холандија (Холандија, Холандија)
 • Норвешка (Нинорск, Норег, Норга, Вудна, Норје, Кралство Норвешка, Конгерикет Норге, Конгерикет Норег, Норга гонагасриика, Вуона ганагисријка, Ноерјен ганкаријхке)
 • Пакистан
 • Полска
 • Португалија (Република Португалија, República Portuguesa)
 • Катар
 • Романија
 • Сан Марино
 • Србија
 • Словачка (Република Словачка, Словенско, Словенска република)
 • Словенија
 • Јужна Африка
 • Шпанија (Кралство Шпанија, Еспања, Реино де Еспања)
 • Шведска (Sverige, Кралство Шведска, Konungariket Sverige)
 • Швајцарија (Швајцарска конфедерација)
 • Таџикистан
 • Туркменистан
 • Украина
 • Обединети Арапски Емирати (ОАЕ)
 • Соединетите Американски Држави (САД)
 • Узбекистан
 • Ватикан