Дифузори на таванот

Текстилски перфорирани текс-таван дифузери на таванот вклучуваат иновативен производ чија главна цел е удобно да го дистрибуира климатизираниот воздух низ канцелариите и објектите дизајнирани за јавна употреба со висечки тавани. Овој производ е неспоредлив на нашиот пазар. Една од неговите карактеристични карактеристики е дистрибуцијата на воздухот во четири насоки по пат на дифузија. Ова помага да се избегне таканаречениот ефект на „ладен туш“. Несомнена предност е и можноста таванските дифузери да се стилизираат во различни бои и материјали. Овие уреди се многу лесни за составување и се монтираат на таванот за висење наместо на стандардните тавански панели. Плафонски дифузери од ткаенина, исто така, можат да бидат добра замена за традиционалните тавански решетки.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-solution.php on line 138 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-solution.php on line 138

Можеби ќе ве интересира