Работна документација

TEXAIR е компанија со целосен циклус способна да го контролира целиот производствен процес, од фазата на дизајнирање

сè до испораката на готовите производи.

Ние создаваме целосен пакет на работна документација за нашите клиенти. Клиентот добива работен нацрт на дизајнираниот систем за воздушни канали и откако ќе биде одобрен, нарачката се испраќа во производство. Заедно со готовите производи се испорачува работниот проект: целосен приказ (сл. 1), 2D или 3D работен нацрт со пресечни цртежи што ја означуваат локацијата на перфорацијата, насоката на струењето на воздухот и спецификацијата на материјалите (сл. 2-3-итн. .), и водилка за склопување (сл. 4).

doc1.jpg

Сл. 1: целосен приказ

doc2.jpg

Сл. 2: 2D или 3D работен нацрт со пресечни цртежи што ја означуваат локацијата на перфорацијата, насоката на протокот на воздух и спецификацијата на материјалите

doc4.jpg

Сл. 3: 2D или 3D работен нацрт со пресечни цртежи што ја означуваат локацијата на перфорацијата, насоката на протокот на воздух и спецификацијата на материјалите

 

doc4.jpg

Сл. 4: водич за склопување

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-textile-ventilation.php on line 98

Можеби ќе ве интересира