Ткаенини воздушни канали за складирање на цвеќе

Секој кој води бизнис со цвеќиња има потреба да ги складира своите цвеќиња, што значи дека ќе му треба поладна просторија. Тоа им дава можност на цвеќињата да живеат под услови кои се најудобни за нив да преживеат. Меѓутоа, само нивното складирање во поладна просторија не гарантира дека тие ќе останат добро сочувани, бидејќи силниот проток на ладен воздух може да предизвика растенијата да се пресушат. Воздушните канали од ткаенина помагаат подеднакво и со мала брзина да се дистрибуира протокот на ладен воздух низ просторијата, што обезбедува што е можно поудобни услови за складирање на цвеќето и им помага да го задржат својот изглед долго време.