Certifikatat dhe Licencat

Produktet TEXAIR kanë të gjitha certifikatat e nevojshme

EN ISO 20743:2013 Tekstile - Përcaktimi i aktivitetit antibakterial të produkteve tekstile
Produkt: Pëlhurë Tex-Sti (TexAir Standard Impermeable)
Klasifikimi i reagimit ndaj zjarrit në përputhje me EN 13501-1:2018
Produkt: Tekstile poliestër me veshje poliuretani Tex-StiF
Klasifikimi i reagimit ndaj zjarrit në përputhje me EN 13501-1:2018
Produkt: Tekstil tekstil me fije qelqi me veshje silikoni Tex-Fpu