Ткаенини воздушни канали за трговски центри

Еден од главните барања наведени во однос на трговските центри се високите барања за заштита од пожар што ги имаат. За таа цел, компанијата TEXAIR нуди материјали направени од материјал отпорен на горење. Каналите може да бидат произведени од различни бои на материјали, што е непогрешлива предност што тие ја претставуваат во однос на традиционалните системи. Во меѓувреме, способноста да се дистрибуира воздухот низ сите зони ќе ни се најде на такви места, на пример, како делови за ладење на намирници.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84

Можеби ќе ве интересира