Kanalet e ajrit prej pëlhure për biznesin e serrave

Sot, zhvillimi i biznesit të serrave po kalon një fazë të re rritjeje. Kjo jo vetëm që lehtëson kërkesën e vazhdueshme për fruta dhe perime të freskëta, por edhe ardhjen e teknologjisë së re për ndërtimin e objekteve të ngjashme dhe zgjidhjet për krijimin e një mikroklime në ambientet e serrave. Një risi e tillë është përdorimi i kanaleve të ajrit të pëlhurës në sistemet e ngrohjes së ajrit për serat. Kanalet zakonisht ruhen në pjesën e poshtme të serrave për të siguruar që sa më shumë nxehtësi të jetë e mundur të transferohet tek bimët. Kanalet e ajrit prej pëlhure mund të përdoren gjithashtu për një furnizim të barabartë të dioksidit të karbonit për të ushqyer të korrat.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84

Ju mund të jeni të interesuar