Kanalet e ajrit prej pëlhure për ambiente zyrash

Kanalet e ajrit prej pëlhure, ndryshe nga kanalet metalike, kanë një larmi shumë më të madhe ngjyrash dhe formash, gjë që u lejon atyre të përdoren në ambientet e zyrave ku kërkesat për pamjen e tyre janë shpesh të një rëndësie të madhe. Natyra e materialit të kanaleve të ajrit lejon që imazhe të ndryshme të printohen në to. Me përdorimin e kanaleve të ajrit të TEXAIR, edhe sistemi i ventilimit mund të shfaqë ngjyrën e korporatës dhe logon e kompanisë së klientit.

Të dhënat fillestare për dizajnin:

  • Aplikimi: ajrimi i hapësirës së hapur në kushtet kur vendet e punës të pajisura me pajisje zyre dhe kompjutera personalë ndodhen nën kanalin e ajrit.
  • Lloji i kanalit të ajrit, qëllimi i sistemit: furnizimi, ventilimi
  • Forma e kanalit: e rrumbullakët. Për të degëzuar sistemin e kanaleve, përdoren elementë të formës: përshtatësit e hyrjes, kanalet e tranzitit, kthesat.
  • Rrjedha e ajrit, presioni statik: 10250 m³/orë, 300 Pa
  • Gjatësia e kanalit: 45 m (gjithsej)
  • Pëlhurë: TEX-Sti (Standard Impermeable): poliestër i papërshkueshëm nga ajri 100%
  • Temperatura e ajrit të furnizimit: +18°C
  • Shpërndarja e ajrit: shpërndarja e barabartë në të gjithë zonën e punës
  • Lartësia e instalimit nga dyshemeja në boshtin e kanalit: 4000 mm

Karakteristika të veçanta:

Ishte e nevojshme të sigurohet shpejtësia e furnizimit me ajër, e rehatshme për stafin e zyrës me natyrë të ulur të punës gjatë një dite pune 8-orëshe. Detyra ishte të siguronte një shpërndarje të barabartë të ajrit të furnizuar dhe të shmangte zonat e ndenjura në dhomë. Për shkak të sipërfaqes së madhe të hapjeve të dritareve në një dhomë të tillë, ndriçimi natyror luan një rol të madh, i cili çon në ngrohjen e ajrit në verë, dhe për këtë arsye ishte e nevojshme të zgjidhej çështja e uljes së temperaturës.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84

Ju mund të jeni të interesuar