Ткаенини воздушни канали за магацини

Магацините обично се разликуваат од другите објекти по нивните големи површини и високи тавани. Греењето на воздухот во моментов е едно од најефикасните решенија за ваков тип на објекти. Во меѓувреме, ништо не може да ја постигне оваа цел подобро од воздушните канали. Тие овозможуваат воздухот да се движи со потребната брзина низ работната површина и покрај големата висина на која се инсталирани. Рамномерната дистрибуција на воздухот обезбедува постојана температура, што е неопходен услов за складирање на различни видови производи.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84

Можеби ќе ве интересира