Kanalet e ajrit të pëlhurës për fabrikën e verës

Të dhënat fillestare për dizajnin:

  • Aplikimi: ventilimi i një dhome fermentimi të verës në një objekt të prodhimit të pijeve alkoolike
  • Lloji i kanalit të ajrit, qëllimi i sistemit: furnizimi, ftohja
  • Forma e kanalit: e rrumbullakët
  • Rrjedha e ajrit, presioni statik: 12500 m³/orë, 500 Pa
  • Gjatësia e kanalit: 30 m (për një)
  • Pëlhurë: TEX-Sti (Standard Impermeable): poliestër i papërshkueshëm nga ajri 100%
  • Temperatura e ajrit të furnizimit: +20°C
  • Shpërndarja e ajrit: shpërndarja e barabartë në të gjithë dhomën
  • Lartësia e instalimit nga dyshemeja në boshtin e kanalit: 8000 mm

Karakteristika të veçanta:

Për të siguruar procesin e fermentimit primar të verës, është e nevojshme të ruhet një temperaturë e caktuar e ambientit, të shmangen vrimat, lagështia e tepërt. Prania e stafit në dyqan nuk është e përhershme dhe ndodh vetëm gjatë operacioneve të procesit.

Warning: Undefined variable $args in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/o/olilweb/wp-texair.olilweb.beget.tech/public_html/wp-content/themes/testik-5ae13f/single-application.php on line 84

Ju mund të jeni të interesuar